KLINK & KUNST op de Klevenhorst
programma 26 april – 3 mei

De Klevenhorst, dichterscollectief De Omsmeders en Lang Leve Kunst en Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf hebben een programma opgezet tijdens de Kunstwandelroute onder de naam Klink & Kunst op De Klevenhorst. Van Pasen tot Pinksteren bruist het dus op de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo.

In de komende periode is er o.a. het volgende te doen:

 • zondag 30 april van 13.30 tot 15.30 uur:
  poëzie en muziek op de Klinkplek
  (Gedichten van Ineke Berentschot en Henk Beunk en muziek van Wilma Pastors.)
   
 • dinsdag 2 mei van 14.00 tot 15.30 uur:
  workshop papierscheppen
  (Ewald Weijers van papiermakerij Doesburg laat je kennis maken met het ambacht papierscheppen. Je gaat naar huis met een paar mooie velletjes handgeschept papier. Kinderen zijn ook welkom.)
   
 • woensdag 3 mei van 14.00 tot 15.30 uur:
  workshop portretdichten
  (Marion Steur brengt een stroom woorden op gang en laat je zien hoe je daarmee een gedicht kunt maken. Neem een foto mee die jou inspireert en schrijf er een portretgedicht over.)

Wees welkom! Op de Klinkplek kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314 37 60 00.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops doordeweeks vinden plaats in en om de schuur.

Kijk voor meer informatie op www.amphion.nl/samenleving/langlevekunst/klink-kunst-op-de-klevenhorst.

• omslagafbeelding: KlinkPlek in wiglo – foto Marion Steur

Deze pagina delen met je vrienden ...