Optreden van blues-rock lady AJ Plug in Hummelo

De evenementencommissie van Dorpshuis De Ruimte kondigt met veel trots het optreden aan van AJ Plug. Op zaterdagavond 13 april komt één van de meest indrukwekkende blues-rock artiesten van Nederland naar Hummelo. Tickets à € 15,- zijn nu al verkrijgbaar.

AJ Plug wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse Blues Rock & Roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht. Naast de optredens van haar eigen band tourde AJ Plug ook mee in de show ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’, welke in bijna alle theaters in Nederland te zien was.

Na het uitbrengen van haar debuut album ‘Let Go Or Be Dragged’ (2014) gaat het als een speer met haar carrière. In oktober 2016 brengt ze haar tweede album ‘Chew Chew Chew’ uit die louter jubelende recensies oogst. Ook wordt haar laatste album ‘Killer King’, welke na haar ziekte uitkwam, bekroond met de Best Blues Album award.

Ervaar het krachtige optreden van AJ Plug met band en geniet van de veelzijdige muziek van het laatste album ‘Killer King’ tijdens het akoestische optreden op het podium in de kerk van Hummelo.

DATUM, LOCATIE EN TICKETVERKOOP

Zaterdag 13 april 2024 in Dorpskerk Hummelo.
Aanvang 20:00 uur, deuren geopend vanaf 19:30 uur.
De kaarten kosten € 15 per stuk. Voorverkoop via: www.dorpshuishummelo.nl en/of bij Spar Hummelo.
Verkoop aan de deur, voorafgaand aan de show, voor zover er nog plek is.

Deze pagina delen met je vrienden ...