Opoe is er helemaal klaar mee

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november zal Toneelvereniging Zanglust het blijspel “Opoe is er helemaal klaar mee” op de planken brengen. Deze toneelvoorstelling is geschreven door Nico Torrenga. De regie is in handen van Henk Kalfsterman.

Opoe Griet woont met haar zoon Reinder op een boerderij waar ze altijd druk aan het werk zijn. Opoe heeft geldzorgen. De gemeente wil het huisje van haar ouders, dat op het erf van de boerderij staat, opkopen om daar nieuwe huizen te bouwen. Daar heeft opoe echter geen belang bij.
Als onverwachts neef Rutger en zijn vrouw Claire op de stoep staan om hun erfdeel van het huisje op te eisen kan opoe het allemaal niet meer overzien. Ze krijgt bijval uit onverwachte hoek en doet er alles aan om de gedwongen verkoop van het huisje te voorkomen. Maar of dit gaat lukken?

Nieuw dit jaar is de matinee voorstelling op zondag. Zanglust hoopt hiermee in een behoefte te voorzien voor hen die het ‘s avonds niet meer zo laat willen/kunnen maken. Doordat het bezoekersaantal nu over drie voorstellingen verdeeld gaat worden, is er ook een ruimere opstelling van de stoelen mogelijk. Wel zo prettig!

Dit betekent echter dat de zaal eerder vol zal zitten. Om zeker te zijn van een plaatsje kunt u via de website kaartjes reserveren, per e-mail info@zanglustdrempt of door te bellen naar telefoonnummer 0314-653853. Ook kunt u in het Dorpshuis kaarten kopen, maar vol is vol!

Entreeprijs is € 7,50 per  persoon. Voor kinderen tot en met 13 jaar betaalt u slechts € 5,00. Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart vrije toegang met één introducé.

Op vrijdag en zaterdagavond begint de uitvoering in het Dorpshuis Drempt om 20:00 uur en zondagmiddag om 14:00 uur.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...