Open Dag bij Garvo Diervoeders

Op zondag 21 mei is er ‘open huis’ bij Garretsen aan de Molenweg. Was het vroeger vooral voer voor het vee (varkens en koeien) dat gemaakt werd, tegenwoordig gaat onder leiding van Herman en Janine Garretsen de aandacht naar gezonde voeding voor honden, katten, kippen, konijnen, paarden, ezels, geiten, schapen, duiven, volièrevogels en dergelijke.

Garvo ‘voer naar mijn hart’

Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten – dat is (samen) leven. Dit begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag.

Open dag ook leuk voor kinderen

Garvo ‘voer naar mijn hart’ opent haar deuren voor geïnteresseerden tussen 11:00 en 17:00 uur. Kom kijken hoe er iedere dag met passie vele zakken met voer voor jullie huisdieren worden gevuld. Nieuwe aanwinsten zijn te bewonderen, waaronder de zonnepanelen, de nieuwe opzakmachine en de nieuwe palletizer.

Deze open dag is gratis toegankelijk en ook zeer leuk voor kinderen.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...