25 Maart is de Landelijke Opschoondag

Bronckhorst kan nog schoner. Daarom wordt er meegedaan aan de Landelijke Opschoondag. Wildbeheer-eenheden, dorpsraden en werkgroepen houden vandaag een opruimactie. Want in een schone omgeving is het prettiger wonen. Ergert u zich ook aan het zwerfvuil in uw woonomgeving? De oplossing kan heel simpel zijn: door met elkaar af te spreken om het afval daar te brengen waar het hoort: in de afvalbak.

Aanmelden

Om van de Opschoondag een succes te maken zijn er veel handen nodig. De gemeente stimuleert de initiatieven en uw deelname door op de locaties o.a. afvalknijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken beschikbaar te stellen. Voor meer informatie over de opruimactie in Drempt kunt u contact opnemen met:

Werkgroep Park de Braamberg

Irene Peters coördineert de werkgroep Park de Braamberg. Deze groep houdt op 25 maart om 9.00 uur in Voor-Drempt een zwerfvuilactie. Tijdens deze actie willen ze graag het park en de omliggende plantsoentjes opruimen en klaar maken voor de lente. Het zou fijn zijn om met een grote groep mensen, jong en oud, de handen uit de mouwen te steken. U bent van harte welkom.

Hebt u ook een goed idee?

Wilt u zelf aan de slag, bijvoorbeeld met uw buurt, school of vereniging? Neem contact op met de gemeente om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Doe ook mee op de Landelijke Opschoondag!

 

Deze pagina delen met je vrienden ...