Nieuwjaarsconcert Hummelo

Op 1 januari 2022 organiseert de Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo voor de 13e keer het Nieuwjaarsconcert in de kerk in Hummelo. De organisatie is erg verheugd dit jaar The Rosenberg Trio te mogen verwelkomen.


The Rosenberg Trio

The Rosenberg Trio speelde op alle grote jazzfestivals met alle grote musici denk aan Toots Thielemans, Jan Akkerman, Stéphane Grappelli, Herman van Veen, Jaap van Zweden, Louis van Dijk enz. 

De afgelopen 25 jaar heeft The Rosenberg Trio over de hele wereld gespeeld en hebben naam gemaakt als de beste in de gipsy jazz. Geïnspireerd door Django Reinhardt weten ze hun oeuvre te verbreden met klassiek, pop en bossa nova in gipsy swing stijl. Ook hebben ze een groot aantal eigen composities op hun naam. 

Bezield door één passie – muziek maken – hebben ze de wereld veroverd. In de late jaren ’70 genieten ze brede bekendheid in de Europese gipsy gemeenschap. Eind jaren ’80 breken ze internationaal door en worden ze hoofdact op menig groot jazzfestival. Het trio heeft naam gemaakt als crème van het genre, bewonderd door fans van alle landen van de wereld en door gitaristen in alle muzikale genres. Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigt The Rosenberg Trio de ”essentie van gipsy jazz”.
 

The Rosenberg Trio bestaat uit:
Stochelo Rosenberg: sologitaar
Nous’che Rosenberg: ritmegitaar
Nonnie Rosenberg: contrabas


Locatie & Toegangskaarten

Het concert vindt plaats op 1 januari 2022 om 15:30 uur in de sfeervol verlichte Protestantse kerk van Hummelo.

Na afloop wordt het nieuwe jaar traditiegetrouw ingeluid met een glas champagne en oliebol in Hotel Restaurant de Gouden Karper.

Kaarten voor dit prachtige concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de www.nieuwjaarsconcerthummelo.nl. Op deze website vindt u ook alle overig informatie.


Een voorproefje:

Het Rosenberg Trio speelt ‘Double Jeu’.
Opgenomen in Tivoli Vredenburg Utrecht, op 3 maart 2021.

Deze pagina delen met je vrienden ...