Nieuw sponsorcontract tussen HC’03 en ING

Voetbalvereniging HC’03 gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan.

ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. HC’03 is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Voorzitter Mart de Kruif: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij extra activiteiten organiseren voor onze jeugd. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.” 

logo voetbalclub HC'03

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met HC’03 en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving”, zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING

Deze pagina delen met je vrienden ...