Mogelijkheid tot plaatsen van informatie op de portaalborden

De 4 portaalborden springen meteen in het oog. In Voor-Drempt staan ze aan de Rijksweg, in Achter-Drempt aan de Zomerweg. Op de informatiepanelen staan plaatselijke activiteiten en evenementen aangekondigd; denk hierbij aan kermissen, muziekuitvoeringen, zanguitvoeringen en rommelmarkten.

De evenementenportalen zijn eigendom van de Gemeente Bronckhorst en in bruikleen gegeven aan de Dorpsraad Drempt. De kosten voor het jaarlijkse onderhoud worden ook gedragen door de dorpsraad. Vrijwilligers uit het bestuur zorgen voor het aanbrengen en verwijderen van de platen in alle portaalborden. Plaatsing van een evenement op de portalen gebeurt in volgorde van aanmelding.

Mocht u, als niet commerciële instelling, een melding willen maken ven een evenement of activiteit, dan kunt u voor de belettering van de platen rechtstreeks contact opnemen met:

Opmerkers B.V.
contactpersoon: Bas Pelgrom
Edisonstraat 60
7006 RE Doetinchem
telefoon: 0314-82 03 86
email: info@opmerkers.nl

Uitsluitend de kosten voor de belettering van de vier platen worden dan rechtstreeks door Opmerkers aan de betreffende opdrachtgever in rekening gebracht.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...