Lina Kuipers nieuwe dirigente Vrouwenkoor AmaZing

Eindelijk! Na bijna twee jaar niet mogen zingen vanwege de coronabeperkingen, komen de 28 vrouwen van Vrouwenkoor AmaZing weer wekelijks bij elkaar om samen te zingen. Het opfrissen van bekend repertoire én het repeteren van nieuwe liedjes zorgt alweer voor volop gezelligheid op de dinsdagavonden. En sinds enige tijd is daar een nieuw geluid te horen, dankzij de komst van dirigente Lina Kuipers. 

Jong, muzikaal en professioneel

Lina Kuipers uit Zevenaar is jong, ontzettend muzikaal en weet op haar eigen professionele wijze te dirigeren. Daarbij verrast ze de koorleden tijdens de repetities regelmatig door een trompet of gitaar mee te nemen, of een van de vele andere instrumenten die ze bespeelt.

Lid worden

De leden van Vrouwenkoor AmaZing komen onder andere uit Drempt, Hummelo en Keppel. Wekelijks op dinsdag tussen 20:00 en 22:00 uur (alleen niet tijdens vakantie periodes) repeteren zij de Engels- en Nederlandstalige moderne (pop)nummers in basisschool De Woordhof in Hummelo. En er is plaats voor nieuwe koorleden. Ben je tussen de 18 en 50 jaar en houd je van zingen, ook als je nog niet zo veel koorervaring hebt, neem dan contact op met Josja van Mierlo via josja_van_mierlo@hotmail.com.

Samen met Theodor Versteegen vormt Lina Kuipers de formatie The Stone Souls. Onlangs verscheen hun tweede album ‘Misfits’. De titeltrack verwijst naar de ultieme roadmovie die Clark Gable en Marilyn Monroe in 1961 maakten. The Stone Souls zijn te zien en te horen op diverse podia met hun eigen verhaal van vriendschap en verlangen. Afwisselende optredens met slidegitaren, mariachi-trompetten, filmische passages en openhartige verhalen over buitenbeentjes en dromers.

The Stone Souls


vrouwenkooramazing.nl
thestonesouls.com

• foto: Theodor Versteegen

Deze pagina delen met je vrienden ...