Klootschiettoernooi op de Varsselring

verkeersbord opgelet klootschieten
foto: facebookpagina KV ’t Broek Ruurlo

 

In navolging van het succes van het toernooi in 2018 vanwege het 40-jarig bestaan van klootschietvereniging ’t Broek, gaat deze vereniging ook dit jaar weer een klootschiettoernooi organiseren op de Varsselring in Hengelo Gld. De Varsselring is een motor circuit, welke voor dit toernooi verkeersluw zal zijn. Het is een 4,9 kilometer lang parcours met, voor de klootschieter, het perfecte gladde wegoppervlak.

De start is op 19 mei om 10.00 uur waarna klassen elkaar zullen opvolgen. De exacte aanmeldtijden kunt u vanaf 12 mei zien op de website: klootschieteninruurlo.simplesite.com en worden verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Gevraagd wordt om een kwartier voor de doorgegeven starttijd aanwezig te zijn.

Verzamel locatie is Eetcafé de Veldhoek, Varsselseweg 55, 7255 NR Veldhoek/Hengelo (Gld).

Klootschiettoernooi voor sporters en recreanten

Inschrijven kan in de volgende klassen: NKB heren klasse, NKB dames klasse, NKB mix klasse, vrije klasse heren, vrije klasse dames, vrije mix klasse en de 55+ klasse*. Een team bestaat uit tenminste 3 en maximaal 5 personen. In de mix klasse bestaat een team uit minimaal 1 dame. In de vrije klasse is maximaal 1 persoon per team lid van de NKB.
* Klassen kunnen afhankelijk van deelname worden opgesplitst of samengevoegd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per team, te voldoen op de wedstrijddag. De mogelijkheid bestaat om materiaal te huren. Het inschrijfgeld bedraagt dan €15,- per team waarbij u twee ballen en een hark ontvangt. Bij verlies van een kloot zal er €10,- ter vergoeding in rekening worden gebracht. Opgave is tot en met zondag 5 mei mogelijk op e-mail: toernooikvtbroek@gmail.com.

Een gezellige dag uit met buren, vrienden of collega’s

Bij opgave wordt verzocht het volgende door te geven: contactpersoon met e-mailadres en telefoonnummer, aantal teams, team naam en in welke klasse u wenst deel te nemen. Daarnaast verzoeken we de NKB teams aan te geven in welke klasse u in de huidige competitie speelt zodat wij inzicht krijgen voor een juiste klasse indeling. Wenst u gebruik te maken van de optie verhuur, zet dit er dan even nadrukkelijk bij.

Dit toernooi wordt volgens het NKB reglement verschoten. Alle materiaal zijn toegestaan met uitzondering van de “hondenkloot”. Deelname is voor eigen risico, dus let goed op uzelf en medespelers, alsmede op overige weggebruikers, die altijd voorrang hebben.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met Klootschiet Vereniging ’t Broek via e-mailadres toernooikvtbroek@gmail.com.

 

uitnodiging klootschiettoernooi op de Varsselring op 19 mei 2019 georganiseerd door KV 't Broek
begeleidend schrijven uitnodiging klootschiettoernooi KV 't Broek

 

 

downloads:

 

Deze pagina delen met je vrienden ...