Kinder- en tienerkledingbeurs op 17 maart

Elk voor- en najaar wordt er in het Dorpshuis aan de Kerkstraat 89 in Voor-Drempt een verkoop georganiseerd van kinder- en tienerkleding. Op deze kledingbeurs worden leuke en vlotte, eigentijdse tweedehands kleding, schoenen, accessoires en andere kinderspullen verkocht. Je kunt kleding inbrengen en/of kopen vanaf maat 80 t/m 186 en tienerkleding in maat S/M/L. Ook kun je kinderboeken, puzzels en (gezelschap)spelletjes (uiteraard wel compleet) te koop aanbieden en kopen.

De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De sfeer is altijd goed en de kwaliteit erg hoog. Alle kleding wordt gesorteerd op maat. Dit jaar is er voor het eerst een apart gedeelte voor het speelgoed en kinderspullen, zodat het overzichtelijk is en u goed kunt kijken wat u leuk vindt voor uw kind(eren).

Per betalende klant wordt €1,00 extra berekend ten behoeve van het goede doel. Met ook nog eens 25% van de verkoopprijs wordt al meer dan 20 jaar Stichting Barmuja met het financieren van diverse projecten in Ethiopië.

De niet verkochte kleding kun je achterlaten. Dit wordt opgehaald door Stichting C.O.E.H. (Commissie Oost Europa Hengelo Gld), die zich inzet voor kindertehuizen in Oost Europa.

• Meer informatie: www.kledingbeurs-drempt.nl

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...