Iris Jaspers in oktober naar het WK Aerial & Pole in Zweden

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024 in Ede op 1 en 2 juni jl. heeft Iris Jaspers zich samen met haar duo partner Demi Brama weten te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap. Het duo heeft een indrukwekkende prestatie neergezet en mag zich nu ook Nederlands Kampioen noemen in de categorie Aerial Hoop Sports Duo – senior women.

Dit is het 1e jaar dat Iris meedoet in de senioren categorie voor dames (18 tot 29 jaar). Zij is namelijk 18 jaar op de datum dat het WK zal worden gehouden en het is de 1e keer dat Iris meedeed met een duo routine. Iris nam deel aan drie routines en wist daarbij twee medailles te behalen: een bronzen medaille voor Artistic Aerial Hoop en een gouden medaille voor haar duo routine Aerial Hoop Sports samen met Demi Brama.

De reactie van Iris na deze fantastisch prestatie: “Het is een eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen op internationaal niveau en ik kijk uit naar de uitdagingen die voor ons liggen. Mijn dank gaat uit naar mijn partner voor de fijne samenwerking, mijn coaches, mijn team en mijn ouders voor hun steun en aanmoediging.”

Het Wereldkampioenschap Aerial & Pole 2024 is van 24 tot 27 oktober in Zweden en beloofd een spannend en competitief sportevenement te worden, waar Iris Jaspers en Demi Brama hun talent en vaardigheden zullen laten zien aan een wereldwijd publiek.

Voor meer informatie en updates over Iris Jaspers en haar voorbereidingen op het Wereldkampioenschap Pole and Aerial Sports 2024, kunt u terecht op haar persoonlijke social media kanalen @iris.aeriallistic en website www.iris-aeriallistic.nl.

• foto: PixCel.fr – Pole Dance Photography by Caroline Demey

Deze pagina delen met je vrienden ...