Film ‘Rocketman’ bij Filmhuis Hummelo

Op vrijdagavond 20 januari vertoont Filmhuis Hummelo de film Rocketman.

Rocketman vertelt op flamboyante wijze het levensverhaal van Elton John, één van de meest iconische figuren in de popgeschiedenis. Van een verlegen pianotalent veranderde hij in een superster wanneer hij als jonge jongen besluit om naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. Vele van zijn grootste hits zijn in het verhaal verweven.

Cast: Bryce Dallas Howard, Richard Madden, Taron Egerton, Jamie Bell, Stephen Graham, Gemma Jones, Tate Donovan, Bern Collaco, Harriet Walter, Steven Mackintosh, Tom Bennett, Charlie Rowe, Jimmy Vee, Kit Connor, Ziad Abaza, Viktorija Faith en anderen. | Speelduur: 121 minuten | Jaar: 2019

Wie wat waar?

In de wintermaanden vertoont Dorpshuis De Ruimte in Hummelo viermaal een mooie film onder de noemer Filmhuis Hummelo. De organisatie zoekt naar pareltjes van films die u echt gezien moet hebben. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €6,00 per stuk bij Spar Hummelo of aan de deur. Wil je zeker zijn van een plek dan is reserveren ook een optie. Dat kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl.

Aanvang film 20:00 uur, deuren geopend vanaf 19:30 uur.

Beeld: Paramount Pictures

Deze pagina delen met je vrienden ...