Film ‘Good Luck To You, Leo Grande’ bij Filmhuis Hummelo

“It’s never too late to try something new”

Op vrijdagavond 24 november vertoont Filmhuis Hummelo de film ‘Good Luck To You, Leo Grande’. De film is grappig, ontroerend, sexy, moedig én ondeugend op een manier zoals alleen de Britten dat kunnen doen. Kaarten voor deze voorstelling in Dorpshuis De Ruimte in Hummelo zijn nu al verkrijgbaar.

Spraakmakend en humoristisch

Soms heeft een film niet meer nodig dan één locatie en twee acteurs om de kijker van begin tot eind te blijven boeien. Tweevoudig Oscarwinnares Emma Thompson steelt de show in deze spraakmakende tragikomedie, die veel meer is dan alleen dat.

Good Luck To You, Leo Grande is een hartverwarmende film over de gepensioneerde lerares Nancy Stokes. Nancy is een weduwe van middelbare leeftijd die smacht naar avontuur, een goede connectie en seks. Ze gaat op zoek naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft en huurt de jonge sekswerker Leo Grande in. Er ontstaat een bijzondere band

Good Luck To You,
Leo Grande


Jaar:
2022

Acteurs:
Emma Thompson,
Daryl McCormack,
Isabella Laughland

Regisseur:
Sophie Hyde

Speelduur:
97 minuten

Emma Thompson

(Elena Ternovaja, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons)

Filmhuis Hummelo

In de wintermaanden vertoont Dorpshuis De Ruimte (Dorpsstraat 22) in Hummelo viermaal een mooie film onder de noemer Filmhuis Hummelo. De organisatie zoekt naar pareltjes van films die u echt gezien moet hebben.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €5 per stuk bij de Spar in Hummelo of op de voorstellingsavond aan de deur.
Wil je zeker zijn van een plek dan is reserveren ook een optie. Dat kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl.

Aanvang film 20:00 uur, deuren geopend vanaf 19:30 uur.

Deze pagina delen met je vrienden ...