Expositie ‘Landschap & Bloemen’ van Tommy Bauling in Warnsveld

Tommy Bauling uit Drempt exposeert van 2 juli tot en met 30 september 2024 in Woon-Zorgcentrum den Bouw aan de Abersonplein 9 in Warnsveld. De expositie met de titel ‘Landschap & Bloemen’ is de derde kwartaalexpositie van Kunst in den Bouw en naast de eigen bewoners ook te bezichtigen door geïnteresseerde bezoekers.

Tommy groeide op in het buitengebied van Hengelo (Gld) en was als kind al een echte tekenaar. Hij raakte aanvankelijk gespecialiseerd in portretten van mens en dier. Maar de passie van de laatste jaren is het vastleggen van het Gelderse landschap in olieverf. Hij trekt er geregeld op uit vanuit zijn woonplaats Achter-Drempt om het landschap ‘en pleinair ‘ vast te leggen.

Tommy is lid van het schildersgenootschap Pictura Gelria, dat in navolging van de Oosterbeekse schilders van rond 1900 ook de natuur in trekt om die vast te leggen in verf. Sinds kort is hij bezig om zich ook te specialiseren in bloemen, deze studie doet hij thuis in zijn atelier in alle rust met acrylverf.

Deze expositie in Woon-Zorgcentrum den Bouw in Warnsveld is een mengeling van twee werelden. De één laat het Gelderse landschap zien met zijn bossen, velden en gebouwen en de ander is de kleurrijke wereld van bloemen.

Acrylic on canvas 100x40cm (Tommy Bauling)

facebook.com/tommy.bauling
denbouw.net

Deze pagina delen met je vrienden ...