Expositie Anja Straatman in het gemeentehuis

Schilderes Anja Straatman uit Achter-Drempt exposeert t/m zondag 31 maart met haar expositie ‘Stillevens’ in het gemeentehuis van Bronckhorst. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Tonia Kwast

Anja heeft door de jaren heen altijd, meer of minder intensief, getekend en geschilderd. Haar grote passie, naast haar liefde voor de muziek van Johann Sebastian Bach, is het schilderen van stillevens. De composities maakt zij meestal zelf. Anja blijft het uitdagend vinden om elk stilleven zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven op het doek. Anja, alias ‘Tonia Kwast’, exposeerde eerder in Persingen, Velp en Ugchelen.

Kunstwandelroute Hummelo

Ook tijdens de Kunstwandelroute in Hummelo zullen kunstwerken van Anja Straatman te bewonderen zijn. De Kunstwandelroute is dit jaar van vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag).

Kunsttalenten Drempt

Anja Straatman is de vijfde inwoner van Bronckhorst die eigen kunst in het gemeentehuis mag tentoonstellen. Met de exposities biedt de gemeente Bronckhorst lokaal kunsttalent een mogelijkheid om zich bekend te maken aan het publiek. Inwoners kunnen op die manier met diverse kunstuitingen kennismaken. Vorig jaar kregen ook Tommy Bauling en Aukje Jansen uit Drempt al deze mogelijkheid om te exposeren.

 

• website: www.toniakwast.nl

Deze pagina delen met je vrienden ...