Kerstprogramma Online

vr 25dec2020

voorgangers: Ds. Bram Grandia en Ds. Chris Kors

locatie: alleen online

tijd: 10:00 uur

website:

 

Vanuit de Protestantse Gemeente Angerlo-Doesburg is aan een Kerstprogramma voor de Kerstdagen zelf gewerkt. Geen viering, maar een gevarieerd programma voor jong en oud. De opnames hiervoor zijn op diverse locaties in de Doesburgse en Angerlose samenleving gemaakt. Het programma staat vanaf 25 december online en zal te zien zijn via het YouTube-kanaal Kerk Angerlo-Doesburg.

Aan dit programma wordt meegewerkt door allerlei mensen van binnen en buiten de kerk. Door het hele programma heen verweven zitten een paar liedregels van Leonard Cohen's 'There’s a crack in everything. That’s how the light gets in' (in alles zit wel een barst, maar uitgerekend daar komt het licht doorheen). Die gedachte wordt door Bram Grandia en Chris Kors verbonden met de boodschap van Kerst. Muzikaal is er weer veel om van te genieten en uiteraard is er ook speciaal aan de kinderen gedacht. Kortom, een gevarieerd programma om ons hart aan op te halen tijdens de Kerstdagen!

 


 

Dit jaar wordt het Kerstfeest gevierd in een tijd die anders is dan voorgaande jaren. Naar aanleiding van de actuele coronamaatregelen hebben veel kerken besloten geen fysieke kerkdiensten meer te houden, maar uitsluitend online vieringen.
Alhoewel kerkdiensten met 30 personen toegestaan zijn, adviseert de landelijke kerk zoveel mogelijk terug te gaan naar uitsluitend online vieringen. Op deze manier verklaren de kerken zich solidair met de samenleving en dragen zij hun steentje bij aan het terugdringen van het coronavirus. De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel vindt het verstandig dit landelijk advies op te volgen en zich aan te sluiten bij de gemeenten/kerken in haar omgeving.

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...