Erik Besselink nieuwe Prins Carnaval

De elfde van de elfde werd bij Carnavalsvereniging De Blauwe Snep de nieuwe Prins Carnaval bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse prinsenwissel. Ook de nieuwe jeugdprins voor het seizoen werd gepresenteerd. De dag begon met de jaarlijkse seniorenmiddag onder leiding van de vorige prins en ’s avonds was het moment dan daar om de nieuwe prins/prinses bekend te maken. Om elf minuten over negen werd eerst de jeugdprins bekend gemaakt. Onder begeleiding van muziek kwam de jonge prins lopend op zijn handen het podium op. Prins Pieter regeert dit jaar samen met zijn adjudant Vinnie over de jeugdraad.

Prins Carnaval

Om elf minuten over half tien was het tijd voor de prinsenwissel. De aankondiging werd gedaan door Meneer de Uil en verschillende liedjes waar het publiek op kon uitmaken om wie het moest gaan. Uiteindelijk sprong Prins Erik de Tweede uit een rieten kooi begeleidt door zijn hofdames. Uiteraard had deze Prins ook een leus voor dit carnavalsseizoen: ‘Leef, alsof het je laatste dag is!’ Prins Erik de Tweede staat er niet alleen voor dit jaar, zijn jongste zoon Mark, tevens raadslid, staat hem bij als zijn adjudant en de hofdames Kimberley en Anouk.

Leef, alsof het je laatste dag is!

De Prins en het Sneppendorp werden verrast door een optreden van Peter Borkes, een groot idool van Prins Erik. Aan het einde van de avond werd er traditioneel afgesloten met het eieren bakken bij de nieuwe prins. Beide prinsen kunnen zich vast verheugen op een fantastisch nieuw carnavalsseizoen.

Deze pagina delen met je vrienden ...