Doe mee tijdens de Landelijke Opschoondag

Zaterdag 19 maart is weer de Landelijke Opschoondag. Nederland zwerfafvalvrij, dat doen we samen. Inwoners, gemeenten, scholen, verenigingen en bedrijven zetten zich in tegen zwerfafval. Doe jij ook mee?

De gemeente Bronckhorst ondersteunt deze zwerfvuilactie, stelt materialen beschikbaar en zorgt voor afvoer van afval. In zowel Voor-Drempt als Achter-Drempt komen ook groepen in actie op deze dag.

Werkgroep ‘Park de Braamberg’ gaat het park en omliggende plantsoenen in Voor-Drempt weer klaar maken voor de lente. Rond 09:30 uur wordt rustig begonnen met een kopje koffie of thee op de kruising Gildeweg/Dreef/Braambergseweg. In Achter-Drempt is de samenkomst bij Boerencamping Remmelink en wordt ook gestart met een kop koffie.

De groepen sluiten deze morgen gezamenlijk af om 12:30 uur met een warme hap in het Dorpshuis in Voor-Drempt!

Aan alle dorpsgenoten de oproep: kom gezellig een paar uurtjes helpen om heel Drempt (incl. buitengebied) weer vrij te maken van zwerfvuil!

De organisatie hoopt natuurlijk op mooi weer en een grote groep vrijwilligers om zo Drempt weer “mooi en schoon op de kaart te zetten”. Er wordt gezorgd voor alle materialen om veilig zwerfvuil te kunnen ruimen. Iedereen is welkom, ook kinderen. Vooraf aanmelden is niet nodig, doorvertellen wel.

Dus… zegt het voort!

Zaterdag 19 maart is de Landelijke Opschoondag.

Help jij (met je buren, gezinsleden, vrienden) ook mee om je buurt op te ruimen?

Elke verpakking telt! Ander zwerfafval laten we natuurlijk ook niet liggen.​

• meer informatie: www.nederlandschoon.nl

Deze pagina delen met je vrienden ...