Avond4Daagse Home Edition

25 mei t/m 6 juni 2021

Al ruim een jaar loopt alles anders dan anders. Omdat vorig en dit jaar de Avond4Daagse niet op normale wijze door kon gaan, organiseert het Dorpshuis de Ruimte Hummelo dit jaar de Avond4daagse Home Edition. Hoe leuk is dat! Je start gewoon vanuit huis en wandelt een mooie route met behulp van een app. Hoe…??? Hieronder vind je meer informatie.

In de periode van dinsdag 25 mei tot en met zondag 6 juni loop je 4 dagen verdeeld over deze periode jouw Avond4Daagse Home Edition. Je hebt de keuze uit 3 verschillende routes per dag. De app die je hiervoor gebruikt is de app eRoutes. Door het gebruik van deze app wordt je deelname bijgehouden. In deze app staan verschillende routes, waardoor je makkelijk vanuit je eigen dorp kan starten. Om de vierdaagse wel uitdagend te houden, krijg je maximaal 2 weken de tijd om de 4 wandelingen van jouw gekozen afstand te voltooien! Daarnaast hoef je niet alleen ’s avonds of doordeweeks  te lopen, je mag er ook voor kiezen om overdag of in het weekend de wandelingen te voltooien. Dankzij de keuze tussen 3 routes per dag, is er genoeg ruimte om te voorkomen dat teveel personen tegelijk dezelfde route lopen.

‘Je volgt de aanwijzingen in de app in plaats van het volgen van pijlen’

Ook bij deze editie is er de mogelijkheid om verschillende afstanden te lopen, namelijk 2,5 km, 5 km of 10 km. Je volgt de aanwijzingen in de app op in plaats van het volgen van de pijlen

‘De welverdiende medaille wordt feestelijk bij je thuisbezorgd’

Normaliter krijg je op de laatste loopdag je welverdiende medaille. Natuurlijk krijg je dit jaar ook een medaille, deze komt de organisatie feestelijk (met inachtneming van de RIVM richtlijnen) bij je thuis bezorgen. Dit doen zij op vrijdag 11 juni tussen 18:30 en 20:30 uur.

Om de sfeer van de Avond4Daagse erin te krijgen, is het leuk dat de tuinen langs de routes gezellig aangekleed worden met bijvoorbeeld vlaggetjes.

De kosten bedragen € 6,50 per deelnemer.

Om aan de RIVM richtlijnen te voldoen, wordt door de organisator het advies gegeven om te wandelen met personen uit het eigen huishouden.

Organisatie:

Stichting Dorpshuis Hummelo
Dorpsstraat 22
6999 AD Hummelo
E: cissie_rensen@hotmail.com

Deze pagina delen met je vrienden ...