Alle info over herinrichting Zomerweg Achter-Drempt in ‘de BouwApp’

Aannemer Dusseldorp Infra, Sloop & Milieutechniek gaat in opdracht van de gemeente Bronckhorst de herinrichting van de Zomerweg in Achter-Drempt uitvoeren. Dit wordt gedaan om de leefbaarheid en verkeersveiligheid op en langs de weg voor bewoners en bezoekers te verbeteren. De Zomerweg wordt aangepakt en omgetoverd tot een mooie veilige weg. De bestrating en riolering wordt hersteld of vervangen en er komt op verschillende plekken ook nieuw groen.

10 juni start werk

De werkzaamheden starten op 10 juni 2024. Om de overlast voor de omgeving zo kort en klein mogelijk te houden, werkt Dusseldorp in verschillende fasen. De eerste vier fasen zijn gepland voor de bouwvak (week 31). De werkzaamheden gaan na de bouwvak verder. De kermisroute kan zijn normale route blijven rijden. De werkzaamheden zijn voor het einde van dit jaar afgerond. 

Download de BouwApp

Het werk is verdeeld in 10 fasen, zie www.bronckhorst.nl/zomerweg voor een overzicht. Om je op de hoogte te houden van de planning, voortgang en maatregelen maakt Dusseldorp gebruik van de BouwApp. Via de BouwApp kun je ook je vragen over het project stellen aan de omgevingsmanager.

Zo vind je het project in de BouwApp: 

  • Download de BouwApp in de App Store ↗  of Play Store ↗ of scan de QR-code.
  • Zoek in de app via het loepje in de onderste balk naar: Herinrichting Zomerweg Achter-Drempt.
  • Tik op het plusje om het project te volgen.
  • Selecteer een gewenste doelgroep.
  • Klaar! Je bent nu altijd als eerste op de hoogte van nieuws over de werkzaamheden.
scan de QR-code voor het downloaden van de BouwApp

Leuke actie
Dusseldorp organiseert een fotowedstrijd over de transformatie van Achter-Drempt! Bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden mogen hun foto van het ‘Zomerweg-project’ delen met Dusseldorp en kunnen een prijs winnen. Binnenkort volgt op de BouwApp meer informatie hierover. 

• bron: gemeente Bronckhorst

Deze pagina delen met je vrienden ...