25-jarig Jubileumconcert Vrouwenkoor AmaZing

Op 1 en 2 juni 2018 vindt het 25-jarig jubileumconcert ‘HartenVrouw’ van Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel plaats in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft, aanvang 20:00 uur. Het belooft een prachtig en bijzonder optreden worden. Mede dankzij een bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds kunnen zij het concert op een professionele manier neerzetten!

Vrouwenkoor AmaZing (dat bestaat uit 35 vrouwen uit Hoog-Keppel en omgeving) heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers, zoals ‘Wat is mijn hart’ van Marco Borsato en ‘Fields of Gold’ van Sting en up beat nummers, zoals ‘Viva la Vida’ van Coldplay en ‘Pompeii’ van Bastille.

De naam van dit optreden van Vrouwenkoor AmaZing in Ulft is niet voor niets ‘HartenVrouw’

HartenVrouw - 25 jaar Vrouwenkoor AmaZing

De voorbereidingen zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo’s, solisten, het hele koor en natuurlijk door de begeleidende band. In ‘HartenVrouw’ zal Vrouwenkoor AmaZing zich op 1 en 2 juni van haar adembenemende kant laten zien; goed voor het hart!

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de DRU Cultuurfabriek www.drucultuurfabriek.nl of telefoon 0315-714358 of via een van de koorleden.
Volwassenen betalen 16,50 euro en kinderen t/m 12 jaar 12,50 euro (dit is inclusief een pauzedrankje en garderobe).

 

• website Vrouwenkoor Amazing: www.vrouwenkooramazing.nl 

 

Delen mag ...