10 GRATIS muzieklessen met Blaas je wijs!

Binnenkort gaat Blaas je wijs! weer van start. Blaas je wijs! is een project aangeboden door de Bronckhorster muziek federatie: de kans om kennis te maken met blaasmuziek of als oud-muzikant muzikaliteit weer leven in te blazen. Want je bent nooit te oud om te leren. Op de flyer staat Angelique Krüger, die de blaasmuziek een warm hart toedraagt. Zij wil iedereen enthousiasmeren om te starten met muziek maken: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

In september 2022 start het project Blaas je wijs! Dit project bevat tien gratis muzieklessen op woensdagavond in Hengelo Gld, waarin kennis wordt gemaakt met blaasmuziek. Je staat in deze lessen stil bij het nootschrift, de verschillende instrumenten uit een harmonie en fanfare om vervolgens zelf te gaan blazen op een zelf gekozen blaasinstrument. Na deze tien lessen kunnen de deelnemers hun muzikale carrière vervolgen bij een van de aangesloten verenigingen, waaronder Muziekvereniging Hummelo en Keppel. De lessen starten op woensdagavond 14 september en lopen door tot begin november. Het project wordt vervolgens afgesloten met een mini-concertje.

Ben je inwoner van Bronckhorst en tussen de 18 en 80 jaar en wil je kennis maken met blaasmuziek? Of wellicht heb je ooit een instrument bespeeld en wil je de draad weer oppakken? Meld je dan aan of mail voor meer informatie via blaasjewijs@gmail.com. Muziek verbindt, toeter je mee?

Deze pagina delen met je vrienden ...