Website Meedoeninbronckhorst nog toegankelijker voor vrijwilligers en organisaties

Op zoek naar vrijwilligerswerk of op een vrijwilligersvacature in Bronckhorst reageren? Dan kan je nu in één oogopslag je weg vinden op Meedoeninbronckhorst.nl. Om het vrijwilligers en organisaties makkelijk te maken, is de website vernieuwd. 

Meedoeninbronckhorst.nl is nu nog overzichtelijker. In de roze balk op de homepage staan twee buttons. Klik je op de button ‘Vrijwilligerswerk’, dan kom je bij een aantrekkelijk overzicht van alle vrijwilligersvacatures. De button ‘Starten als vrijwilliger’ is bedoeld voor mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, maar nog niet goed weten wat. Vul je het contactformulier in, dan helpt iemand van Meedoeninbronckhorst je met je zoektocht. Wil je als organisatie of vereniging een vrijwilligersvacature of informatie en activiteiten plaatsen, dan kun je op de site een gratis account aanmaken.

Vrijwilligerspunt Meedoen

Scrol je op de homepage iets verder omlaag, dan zie je daar Vrijwilligerspunt Meedoen. Hier vind je allerlei informatie over vrijwilligerswerk voor organisaties en vrijwilligers. Denk aan informatie over gratis online cursussen of regels voor vrijwilligerswerk als je een uitkering hebt. 

Daarnaast delen we nog steeds veel informatie in de Wegwijzer. De wegwijzer geeft informatie over onderwerpen die veelal te maken hebben met zorg, wonen, welzijn, geldzaken en ondersteuning. Hier vind je landelijke en plaatselijke regelingen en informatie.

Gratis account

Staat jouw organisatie of vereniging nog niet op www.meedoeninbronckhorst.nl, dan kun je een gratis account aanmaken op onze homepage. Via dit account kun je zelf je vrijwilligersvacatures plaatsen. Ben je inwoner in de gemeente Bronckhorst of zoek je informatie voor familie of bekenden, kom dan een kijkje nemen op onze website.

Meer weten?

Dan kun je bellen met Hanneke Kruissink 06-48895775 of een mailtje sturen naar hanneke@meedoeninbronckhorst.nl.

Deze pagina delen met je vrienden ...