Voorstelling over betere prestaties en sterkere club

Op maandag 27 november 2023 is in het gemeentehuis in Hengelo (Gld) de theatervoorstelling over een positief sportklimaat ‘Kom op nou jongens!’ te zien. Deze voorstelling is speciaal voor alle sportclubs in de gemeente Bronckhorst. Betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken binnen de vereniging en meer plezier voor iedereen bij de club. Kinderen presteren bij de (sport)club het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij dan doen? Daarover gaat de theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’.

Laten we daar gezellig met z’n allen naar toe gaan!
Nu aanmelden via www.positiefcoachen.nl/bronckhorst

Het belooft een leuke avond te worden, met een humoristische voorstelling, voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Dankzij bijdragen van o.a. het nationaal en lokaal sportakkoord en de gemeente Bronckhorst is de entree gratis. Minimum leeftijd is 16 jaar!

Locatie is de raadzaal van het gemeentehuis Bronckhorst (Elderinkweg 2, Hengelo Gld). De voorstelling is van 19:30 tot 21:00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 18:45 uur. Je wordt ontvangen met koffie en thee. Na afloop is er voldoende tijd om vragen te stellen aan de acteurs, de combinatiefunctionarissen en/of mede bestuurders.

Deze voorstelling is een eerste avond gericht op een positief, gezond en veilig (sport)klimaat in heel Bronckhorst. In de loop van het seizoen zullen meerdere avonden ingezet worden op deze onderwerpen. Voor meer informatie over deze voorstelling en/of reserveren van vrijkaartjes, ga naar www.positiefcoachen.nl/bronckhorst.

Kom op nou jongens!
Deze pagina delen met je vrienden ...