Uitdaging om te helpen bij zwerfvuilactie

Zaterdag 24 maart is weer de Landelijke Opschoondag. Alle inwoners van Drempt worden uitgedaagd om deze dag in heel Voor- en Achter-Drempt het zwerfvuil op te ruimen.

Al enkele jaren wordt tijdens de Opschoondag door een werkgroep park De Braamberg schoongemaakt. Het parkje aan de Rijksweg wordt op dit moment echter gerenoveerd en het meeste zwerfvuil daar is inmiddels wel weg. De vaste vrijwilligers zullen daarom hun gebied verleggen en andere plekken in ons dorp van rommel ontdoen.

Ook u kunt helpen om de uitdaging aan te gaan!

Kom om 9:30 uur naar de rand van Park De Braamberg (vlakbij Rijksweg 27). Er wordt gestart met een kopje koffie. Voor de deelnemers zijn de benodigde materialen aanwezig om veilig schoon te kunnen maken. Deze worden beschikbaar gesteld door de Gemeente Bronckhorst. De actie wordt afgesloten om 12:30 uur met een warme hap in het Dorpshuis.

Help de uitdaging aan te gaan. Kom allemaal, ook kinderen zijn erg welkom. Een mooier en schonere woonomgeving daar wordt toch iedereen blijer van!

Van tevoren opgeven voor deze opruimactie is niet noodzakelijk. U kunt dus nog gewoon op het laatste moment spontaan besluiten om mee te doen. Voor meer informatie over de Landelijke Opschoondag in Drempt kunt u contact opnemen met Irene Peters op telefoonnummer 0313-47 69 46.

Deze pagina delen met je vrienden ...