Traditionele afsluiting zomerseizoen Hessenbad

Het buitenzwemseizoen is bijna afgelopen. Het was een fantastisch seizoen voor het Hessenbad. Dankzij de vele vrijwilligers en natuurlijk de warme zomer heeft het openluchtzwembad in Hoog-Keppel ruim 17.000 bezoekers uit de regio mogen ontvangen. Het eerste jaar van de Vereniging Hessenbad is dan ook een groot succes geworden. Het Hessenbad gaat het seizoen 2018 afsluiten met het traditionele schuim- en hondenzwemweekend.

Op zaterdag 15 september is iedereen, maar vooral de jeugd, welkom tussen 12:00 en 16:00 uur met eigen badschuim om er een mooi feest van te maken. De toegang tot deze schuimparty kost € 2,00 per deelnemer, ongeacht of je abonnementhouder bent of niet. Van de opbrengst doneert Vereniging Hessenbad 50% aan de Stichting Ronald McDonald.

Zondag 16 september zijn de honden weer welkom, met baasje uiteraard, tussen 12:00 en 16:00 uur. Deze laatste dag van het seizoen wordt het zwembad opengesteld voor alle zwemgrage honden, of diegene die nog over de watervrees heen moeten komen. De toegangsprijs is deze dag € 3,00 per hond met baasje. Ook van deze opbrengst gaat 50% naar een goed doel. Dit bedrag komt ten goede aan de Stichting KNGF (het geleidehondenfonds).

 

logo Hessenbad Hoog-Keppel

Facebookpagina Hessenbad

 

Deze pagina delen met je vrienden ...