Aankondiging evenement of activiteit op de portaalborden van Drempt

Portaalbord bij de kerk in Voor-Drempt

Op de portaalborden, die door de gemeente geplaatst zijn bij de ingangen van Achter-Drempt en Voor-Drempt, kan worden gelezen wat er zoal aan activiteiten plaatsvindt in Drempt (of directe omgeving). Op deze manier wordt de aandacht op Drempt gestimuleerd, naast o.a. de website en sociale media.

De 4 portaalborden springen meteen in het oog. In Voor-Drempt staan ze aan de Rijksweg ter hoogte van de St. Joriskerk en park De Braamberg, schuin tegenover het tankstation. In Achter-Drempt komt men een informatiebord tegen aan de Zomerweg net na het verlaten van de rotonde bij het pannenkoekenrestaurant. Ook het andere portaal staat aan de Zomerweg, maar dan ter hoogte van de splitsing met de Tolstraat. Het verkeer dat de weg tussen Hummelo en Zutphen afslaat om Drempt in te rijden komt dit portaal tegen.

Aankondiging van plaatselijke activiteiten

Op de informatiepanelen kunt u plaatselijke activiteiten en evenementen aankondigen. Denk hierbij aan kermissen, muziekuitvoeringen, zanguitvoeringen en rommelmarkten. Het aankondigen van activiteiten voor individuele bedrijven met commerciële doeleinden is niet mogelijk.

Dorpsraad Drempt is beheerder van de portaalborden

De evenementenportalen zijn door de Gemeente Bronckhorst in bruikleen gegeven aan de Dorpsraad Drempt. De kosten voor het jaarlijkse onderhoud worden gedragen door de Dorpsraad Drempt. Vrijwilligers uit het bestuur zorgen voor het aanbrengen en nadien verwijderen van de platen in de 4 portaalborden. Plaatsing van uw evenement op de portalen gebeurt in volgorde van aanmelding.

Wilt u ook adverteren op de evenementenportalen?

Mocht je, als niet commerciële instelling, een melding willen maken ven een evenement of activiteit, dan kun je voor de belettering van de platen rechtstreeks contact opnemen met:

Opmerkers B.V.
contactpersoon: Bas Pelgrom
Edisonstraat 60
7006 RE Doetinchem
telefoon: 0314-82 03 86
email: info@opmerkers.nl

Uitsluitend de kosten voor de belettering van de vier platen worden dan rechtstreeks door Opmerkers aan de betreffende opdrachtgever in rekening gebracht.

 

Deze pagina delen met je vrienden ...