Kerstconcert Feeling over vroeger en nu

Op Eerste Kerstdag geeft het koor Feeling een kerstconcert met als thema ‘vroeger en nu’. In de Willibrordkerk in Achter-Drempt zijn belangstellenden om 10:00 uur van harte uitgenodigd om te komen luisteren of zelf mee te zingen. 

Het Dremptse koor Feeling bestaat al ruim 60 jaar en zingt in een ongedwongen sfeer. Het repertoire van het koor is heel breed. Van Marco Borsato tot U2 en van Ilse de Lange tot Il Divo. Rondom Kerst verzorgt Feeling diverse optredens in de regio. En traditiegetrouw houdt het koor ook dit jaar een kerstconcert in de Willibrordkerk in Drempt.

Dit jaar heeft het concert als thema ‘vroeger en nu’, vertelt dirigente Ine Buiting.

“Ons koor begon ooit als kinderkoor, daarna was het een jeugdkoor tot uiteindelijk nu een koor voor alle leeftijden. Aan de hand van herinneringen van enkele koorleden laten we die ontwikkeling door de jaren heen terugkomen in ons concert. Deze liedjes zijn vooral in de kinderkoortijd heel herkenbaar voor iedereen.

We vinden het leuk als onze bezoekers zelf ook meezingen zodat we er samen een geweldig kerstconcert van kunnen maken.”

selfie van vrouw voor waterval
Ine Buiting

Het kerstconcert van Feeling op Eerste Kerstdag (woensdag 25 december 2019) begint om 10:00 uur in de Heilige Willibrordkerk in Achter-Drempt. De entree is gratis en ook de koffie en thee na afloop worden door het koor aangeboden.

 

Meer activiteiten rond de kerstdagen:

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...