Junior Pubquiz in Drempt op 24 mei

Op vrijdag 24 mei wordt er in ’t Hessenhuus in Drempt om 19.00 uur voor het tweede achtereenvolgende jaar een Junior pubquiz georganiseerd voor alle kinderen uit Drempt, Hummelo, Keppel en omstreken. Heb je je ouders wel eens horen praten over een pubquiz en lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Dan is dit je kans.

Deze Junior pubquiz speel je in teams van 2, 3 of 4 personen. Dat mag je zelf weten. De vragen gaan onder andere over muziek, logo’s en eten en drinken. Sommige vragen ontvang je op papier, andere vragen zie je op een scherm en vul je daarna op een antwoordformulier in. En om het nog leuker te maken, worden de vragen afgewisseld met twee opdrachten waarbij je samen iets moet doen. Zo wordt deze quiz voor alle kinderen leuk om te spelen. Laat je verrassen, stel je team samen en kom ook! 

De organisatie schat in dat deze pubquiz geschikt is voor kinderen van 10 tot 13 jaar. Ben je iets jonger of iets ouder en wil je graag meedoen? Dan kan dat natuurlijk ook; de leeftijd is een richtlijn, geen voorwaarde om gezellig mee te spelen.

Aanmelden kan tot donderdag 23 mei via communicatie@hessenhuus.nl. Geef daarbij aan uit hoeveel personen je team bestaat en wat jullie teamnaam is. Deelname is gratis, publiek is van harte welkom.

Deze pagina delen met je vrienden ...