Jubileum magazine De Hessencombinatie

 

Deze week verscheen de 25e editie van De Hessencombinatie. Het allereerste nummer werd in december 2010 door voetbalvereniging HC’03 gepresenteerd.

De club wil graag een bindend element zijn in de gemeenschap van de oude gemeente Hummelo en Keppel en daar is dit magazine een voorbeeld van. Ieder kwartaal wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke verhalen van inwoners en allerlei ontwikkelingen in de afzonderlijke dorpskernen. Bijzondere, verrassende, interessante maar ook moedige, sportieve en vooruitstrevende artikelen passeerden in de afgelopen 25 nummers de revue.

Wilt u een vorig nummer nog een keer inzien, dan kan dat via www.hc03.nl onder het kopje Hessencombinatie. Binnenkort wordt hier ook een overzicht geplaatst van alle tot nu toe verschenen artikelen zodat u makkelijk iets terug kunt vinden en lezen.

In de jubileumuitgave heeft de redactie een fotopuzzel voor u samengesteld zodat u zich in de komende weken, met wellicht wat meer vrije tijd, in ieder geval niet hoeft te vervelen. De puzzel nodigt u uit om op pad te gaan en de verschillend plekken in onze voormalige gemeente op te zoeken en te benoemen met straatnaam en waar mogelijk met huisnummer. Voor de goede inzenders is een aantal leuke prijzen beschikbaar.

Het zilveren jubileum is dus een feit en de redactie van De Hessencombinatie hoopt over zes jaar het gouden jubileum te kunnen vieren.

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...