Inhalen gemiste inzameling gft

Circulus-Berkel streeft ernaar ook in de winterperiode de dienstverlening optimaal te laten verlopen. Soms kunnen sneeuw en gladheid echter problemen geven bij de inzameling. De inzameling van het gft die we hierdoor in Drempt gemist hebben op 9 februari wordt dinsdag 23 februari ingehaald. Zet ook op de inhaaldag uw container voor 07:30 uur aan de weg.

Zwaar winterweer kan hinder opleveren bij de inzameling van huishoudelijk afval. Uw afval kan dan op een later tijdstip worden opgehaald dan u gewend bent. Soms kan de inzamelwagen niet alle straten bereiken en verschuift of vervalt de inzameling.

Actuele informatie

In de week van 8 februari kon door de sneeuw en gladheid in veel gemeenten de inzameling van het huishoudelijk afval niet of slechts beperkt doorgaan. Ook Circulus-Berkel ondervond hinder door de winterse omstandigheden: het gft (groente-, fruit- en tuinafval) kon niet worden opgehaald. Na een week zette de dooi in en werden steeds meer wegen bereikbaar en werd de inzameling weer volledig hervat.

Inhalen gemiste inzameling gft

De gft-container die twee weken terug niet werd geleegd kunt u dinsdag 23 februari alsnog aan de weg zetten. Deze gemiste inzameling wordt daarmee ingehaald.

Gft op maat

Woont u in  het buitengebied van Drempt en meldt u uw container vooraf aan voor de inzameling? Dan wordt u verzocht opnieuw een afspraak te maken voor het legen van de container. U heeft de keuze om uw groene container komende week te laten legen of in de reguliere week van 8 tot en met 12 maart.

Deze pagina delen met je vrienden ...