Help 23 maart ook mee zwerfafval opruimen

Aan alle dorpsgenoten van Voor- en Achter-Drempt een oproep: kom ook 23 maart gezellig een paar uurtjes helpen om de kernen van Drempt én het buitengebied weer vrij te maken van zwerfvuil! Volg zo het goede voorbeeld van de werkgroep van ‘Park de Braamberg’. Omwonenden gaan het afval verzamelen in het park en nabijgelegen plantsoenen in Voor-Drempt, zodat deze weer opgeruimd de lente ingaan.

Zowel in Voor- als in Achter-Drempt starten er groepen om 09:30 uur. Eerst wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken voor er begonnen wordt met de werkzaamheden; in Voor-Drempt is dat op de Dreef bij het park ‘de Braamberg’ en in Achter-Drempt is dat bij Boerencamping Remmelink aan de Bronksestraat.

Alle zwerfvalopruimers sluiten deze nuttige ochtend af (rond 12:30 uur) met een warme hap. Dit keer is dat bij camping Remmelink in Achter-Drempt.

23 maart 2024: Landelijke Opschoondag

Hopelijk sluiten vele vrijwilligers zich aan bij de groepen. Iedereen is welkom, ook kinderen! Opgeven is niet nodig, komen helpen wel. Er wordt voor de benodigde materialen gezorgd om het opruimen veilig te kunnen doen.

En dan nog even dit…

Vraag ook eens rond in je buurt of er misschien iemand mee wil doen. Ook kun je dit bericht doorsturen naar mensen uit Drempt.

Deze pagina delen met je vrienden ...