Gebiedsambtenaren on tour in Park De Braamberg

De gebiedsambtenaren van Bronckhorst houden maandelijks een spreekuur op vaste locaties in onze gemeente. In mei en juni vervallen deze vaste spreekuren en doen de gebiedsambtenaren tweemaal in de week een ander dorp aan. Ze gaan dus on tour door Bronckhorst! Drempt wordt bezocht op dinsdag 28 mei tussen 16:30 en 19:00 uur. De ambtenaren zijn dan te vinden in Park De Braamberg.

 

Gebiedsambtenaren kunnen helpen bij het ontwikkelen van initiatieven

 

Inwoners en organisaties in Drempt hebben zoveel goede ideeën, maar weten niet altijd hoe ze die ideeën kunnen uitvoeren. Laat de gemeente Bronckhorst weten wat u wilt en zelf kunt en laat u helpen om initiatieven te ontwikkelen. Een aantal van de medewerkers (gebiedsambtenaren) heeft als extra taak meer contact te zoeken in de kernen en een schakel te zijn in de samenleving, tussen inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente. Ze kunnen u als sparringspartner bijvoorbeeld de weg wijzen naar geschikte locaties, mogelijke samenwerkingspartners, financieringsmogelijkheden enzovoort.

 

Gemeente Bronckhorst draagt graag een steentje bij aan het uitwerken van goede ideeën

 

Daarbij bepalen zij niet wat er gaat gebeuren in uw woonomgeving, dat doet u als inwoner of organisatie zelf. Maar de gemeente is graag betrokken, draagt een steentje bij en natuurlijk wordt er geholpen daar waar er verplichtingen zijn.

Dus… durf te vragen! De gebiedsambtenaren zijn er voor u! Bijvoorbeeld als u:

  • ideeën heeft voor uw woonomgeving, maar niet weet bij wie u terecht kunt voor hulp om uw idee verder uit te werken
  • iemand nodig heeft om mee te denken over het organiseren van een bijeenkomst/activiteit
  • wilt weten wat er in omliggende dorpen gebeurt als het gaat om uw plannen/initiatieven en hoe u daarvan kunt leren of er wellicht bij aan kunt haken.

 

Kom ook naar de ‘Gebiedsambtenaren On Tour’ en win WK kaarten!

 

Onder de inwoners die langskomen worden 2 kaarten voor de WK Trial verloot. De WK Trial is een uniek evenement dat plaatsvindt op 22 en 23 juni in Zelhem.

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...