Focus wint maar liefst 10.000 euro

Na 40 jaar bewezen diensten is het materiaal van Volleybalvereniging Focus hard aan vervanging toe!  Inmiddels heeft Coffee Fresh (de totaalleverancier voor je koffievoorziening uit Drempt) de vereniging voorzien van een heel nieuw volleybalveld waar ze superblij mee zijn en al met veel plezier gebruik van maken.

Nog 3 velden, 3 scheidsrechtersstoelen en een fijn werkend tussennet staan nog op het verlanglijstje van Focus. Dit alles bij elkaar kost echter meer dan 10.000 euro en klinkt bijna onmogelijk. Maar het onmogelijke wordt mogelijk dankzij een waanzinnig mooi bedrag van de Vriendenloterij.

logo volleybalvereniging Focus

 

Focus neemt al sinds 2015 met een flink aantal leden deel aan de Vriendenloterij. De Vriendenloterij liet enige tijd geleden weten dat de vereniging genomineerd was voor de ‘Club van de Week’. Focus had zich daarvoor aangemeld met de gedachte niet gesmashd is altijd mis. Het bestuur zette een mooie motivatie in elkaar. Verschillende juryleden bepaalden, in verschillende selectierondes, dat dit project realistisch was en dat het doel past bij de missie en visie van de Vriendenloterij.

Donderdagavond 24 september ontvingen ze dan ook het supergoeie nieuws dat die 10.000 euro hun kant op komt. Het voelt nog steeds onwerkelijk, maar het gaat écht gebeuren. Volleybalvereniging Focus gaat zo snel mogelijk aan de slag om het project vorm te geven. De leden staan te trappelen om op de vernieuwde velden te spelen.

logo Vriendenloterij

 

(omslagfoto: focusvolleybal.nl)

Deze pagina delen met je vrienden ...