Open Zaterdag St. Joriskerk

za 03aug2019

In de maanden juli en augustus iedere zaterdag geopend met wisselende activiteiten en exposities

locatie: St. Joriskerk

adres: Kerkstraat 1, 6996 AE Drempt

tijd: 11:00 - 17:00 uur

website:

kosten: vrijwillige bijdrage

 

Gasten tijdens deze Open Zaterdag:

 • Imelada Uzonovic (Textielatelier Imy)
  Imelada wordt gefascineerd door natuurlijke materialen zoals wolvilt en textiel vanwege de ontelbare toepassingsmogelijkheden in interieur, kunst en mode. "Als ik aan het vilten ben, ben ik thuis. Voelbare zachtheid,warmte en verwondering. Ik ontwerp en produceer producten van vilt en textiel."
  Elk product is uniek, duurzaam en handgemaakt. Het liefst werkt ze met pure wol, katoen, linnen, zijde en jute. Ook hout komt af en toe van pas. Vooral de combinaties van deze materialen geven vaak een verrassend effect. 
 • Graat Metz
  Graat is een creatieve duizendpoot. De drang om altijd iets te willen maken, om altijd alles zelf te willen doen, is haar met de paplepel ingegoten. Het is een handige, plezierige en bovenal nuttige 'aandoening' waar ze haar hele leven al gebruik van maakt. Nu Graat op de leeftijd is waarop het meeste wat nodig was om haar werk te kunnen doen wel is gemaakt, is de tijd aangebroken om het creatieve aspect te laten zegevieren. Oude meubels met een geschiedenis en te veel herinneringen om zomaar weg te doen, kregen een nieuwe 'jas'. Ze werden omkleed of door midden gezaagd en groter gemaakt, compleet veranderd.

 • Ingrid Sewpersad
  Ingrid is van oorsprong grafisch vormgever. Door de jaren heen ging ze steeds meer op onderzoek uit met potlood, penseel en camera. Inspiratie vond ze o.a. in het rivierenlandschap rond Nijmegen. Dit resulteerde in een serie 'alu-landschappen'. De 'alu-landschappen' zijn afdrukken op aluminium die in hun sfeer uniek zijn. Door rechtstreeks op het aluminium te printen ontstaan prachtige sfeerbeelden van landschappen. Het zijn landschappen die er nog wel zijn maar misschien ook wel niet meer. Met haar 'alu-landschappen' probeert ze de beschouwer te laten dromen. Het zijn reflecties van wandelingen, de natuur zoals die achterblijft in de herinnering.

 

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...