Open Zaterdag St. Joriskerk

za 25aug2018

In de maanden juli en augustus iedere zaterdag geopend met wisselende activiteiten en exposities

locatie: St. Joriskerk

adres: Kerkstraat 1, 6996 AE Drempt

tijd: 11:00 - 17:00 uur

website:

kosten: vrijwillige bijdrage

 

Exposanten 8ste (en tevens laatste) Open Zaterdag 2018:

 

Ans Langenhof

De voorliefde van Ans Langenhof gaat uit naar het boetseren. De objecten bouwt ze op uit stroken klei. Na droging bakt ze het biscuit en brengt ze de glazuren aan waarna het opnieuw gestookt wordt, soms meerdere keren om krachtige kleuren te krijgen. Een andere keer gebruikt ze engobes (kleislib met kleur) en pigmenten bij het opbouwen. Het resultaat geeft haar de voldoening om door te gaan met het experimenteren van vormen en materiaal. Ieder werk is een unica. Kom haar keramiek bewonderen.

Paul Teunissen

De schilderijen van Paul Teunissen ontstaan spontaan op het doek of papier. Gedurende het proces begint er iets naar voren te komen waar hij dan op doorwerkt, het weghaalt en weer opnieuw begint. Daarbij staan er allerlei voorwerpen om hem heen die hij kan gebruiken in zijn werken zoals dekseltjes, stukjes hout, papier, zand en soms haar van hemzelf. Hij probeert uitdrukking te geven aan de nieuwe omgang met de werkelijkheid. Sterke wisselingen van beelden bepalen het leven van alledag. Deze schommelingen komen terug in zijn werken, die je aan het denken zet. Wat zie je ? Is het de mooie kant van het leven of de verschrikkingen?

Angelika Profft

Angelika Profft demonstreert diamond painting. Zij heeft een voorkeur voor full paintings met vierkante steentjes. Het liefst paint ze dieren zoals katten, honden, vlinders, kippen en koeien maar ook wel Mickey Mouse, Winnie de Poeh en Paw Patrol. Diamond painting is voor haar leuk en rustgevend werk.

 

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...