Midwinterhoorn Wandeling

zo 27nov2022

locatie: start en finish bij clubgebouw 'de Harmonie'

adres: Burgemeester Nahuyssingel 2a, 6981 AE Doesburg

tijd: 09:30 - 16:00 uur

website:

organisator: Midwinterhoorngroep Doesburg


Op deze dag wordt de jaarlijkse Midwinterhoornwandeling Doesburg georganiseerd. Deze wandeling in en rondom Doesburg wordt jaarlijks door honderden wandelaars gelopen, waarbij onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn. De wandelaars kunnen kiezen uit een wandeling van 7 of 15 kilometer.

Tijdens de wandeling klinken op verschillende plaatsen langs de route de mystieke warme tonen van de houten midwinterhoorns.
Start en finish zijn in het clubgebouw 'de Harmonie', Burgemeester Nahuyssingel 2a, 6981 AE Doesburg.

Nieuwe route Midwinterhoorn Wandeling

Al diverse jaren wordt er in Doesburg een wandeling georganiseerd door de Midwinterhoorngroep. Op zondag 27 november is dat weer het geval. Wim Wijgman, Leo Alberink en Jan Delsink, leden van de groep, hebben in de afgelopen weken twee nieuwe routes uitgestippeld door de stad en de natuur. “Men komt langs punten waar menig Doesburger geen kennis van heeft”, aldus het drietal. Het zijn een prachtige wandelingen geworden over de oude vestigingswallen en door de oude Hanzestad. De routes zijn 7 of 15 kilometer met onderweg de mystieke klanken van de midwinterhoorn. Ook zijn er enkele rustpunten opgenomen waar wat gedronken kan worden. De start vindt plaats tussen 09:30 en 12:00 uur bij het clubgebouw 'De Harmonie' bij de school aan de Burgemeester Nahuyssingel 2a. Vanaf parkeerterrein De Bleek (gratis) is er een bewegwijzering naar dit gebouw. Bij het inschrijven (kosten € 4,-- voor volwassenen en € 1,-- voor kinderen tot 12 jaar) ontvangt men een duidelijke routebeschrijving.


( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...