Literair Café | Plezier in lezen

do 09feb2017

Met o.a. een lezing met Anwar Manlasadoon, bekend van zijn columns in de Gelderlander.

locatie: sportcafé De Heerlykheyd

adres: Hessenhal, Monumentenweg, Hoog-Keppel

tijd: 20:00 - ? uur

 

De werkgroep Plezier in lezen uit Drempt, Hummelo en Keppel organiseert een lezing met Anwar Manlasadoon, bekend van zijn columns in de Gelderlander.

Plezier in lezen is een gezamenlijk initiatief van de drie Dorpsraden in Drempt, Hummelo en Keppel en Stichting Welzijn. De werkgroep streeft ernaar het lezen te stimuleren en heeft onder andere de boekenuitleen in Hummelo, Hoog-Keppel en Voor-Drempt gerealiseerd.

Daarnaast organiseert Plezier in lezen diverse lezingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Erna Dokter, lid van de werkgroep, vertelt: “Anwar is een Syrische advocaat en vluchteling. Hij woont in Arnhem en schrijft met hulp van de redactie wekelijks een column in de Gelderlander. In zijn verhalen beschrijft hij op een hele verfrissende manier de cultuurverschillen die hij tegenkomt en tegelijkertijd geeft hij de lezer een kijkje in zijn eigen cultuur. Zijn presentatie wordt aangevuld met gedichten van zijn vriendin Julie. Wij kijken ernaar uit om hem en zijn vriendin binnenkort te ontmoeten.”

Naast Anwar en Julie lezen inwoners van Drempt, Hummelo en Keppel gedichten voor, afgewisseld met muziek van Hot&Sweet. Het belooft een gezellige en humoristische avond te worden die gratis toegankelijk is.

 

Zie hier de column van Anwar Manlasadoon op de website van de Gelderlander.

 

bron: Contact Bronckhorst Zuid

 

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...