Langste dag wandeling

di 21jun2022

locatie: start vanuit de Dorpskerk

adres: Dorpsstraat 22, 6999 AD Hummelo

tijd: 19:00 uur

organisator: Protestantse Gemeente Hummelo en Protestantse Gemeente Drempt & Oldenkeppel

 

Zomaar de stilte……..

Zin om mee te wandelen op de avond van midzomer dinsdag 21 juni?
Gestart wordt in de kerk van Hummelo om 19.15 uur met een mooie tekst voor onderweg. Het thema voor de avond is zomaar de stilte….

Soms verlang je naar stilte. Als je de hele dag druk bent geweest. In een periode van je leven waar er veel gebeurt en er veel van je wordt gevraagd. Er zijn zoveel momenten waarop we stress ervaren en ons opgejaagd voelen. De stilte van het bos op een lange zomeravond kan dan heerlijk zijn.

Samen wandelen we naar de kerk van Hoog-Keppel. Onderweg is er tijd om met elkaar te praten en elkaar te ontmoeten. Maar er zullen ook momenten van stilte zijn. De stilte kan je openen voor wat er is. Voor wat je ziet, voor wat je hoort, voor wat er in je leeft.

Rond 20.15 uur zijn we in de kerk van Hoog-Keppel. Daar wachten koffie en thee. Na een kort moment met een paar gedichten, muziek en stilte lopen we via een andere weg terug naar Hummelo. In Hummelo wordt de avond rond 21.45 uur afgesloten met een moment van teksten en muziek in de kerk. Daarna is er een drankje. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen. Ook wie niet meewandelt kan aansluiten bij de momenten in de kerk.

Deze activiteit wordt georganiseerd door ds. Elise Wijnands en ds. Karin Spelt vanuit  de Protestantse gemeente Hummelo en Drempt en Oldenkeppel.

Info: Ds. Karin Spelt (karin.spelt@gmail.com of 06-13 55 47 49)

 

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...