Kerstconcert Rita und Andreas (Orig. Zillertal Sound)

za 09dec2023

locatie: Dorpshuis De Ruimte - Dorpskerk

adres: Dorpsstraat 22, 6999 AD Hummelo

tijd: 20:00 uur

website:

organisator: Dorpshuis De Ruimte

 

Uit het prachtige Zillertal in Oostenrijk, het meest bekende dal van de wereld, komt veel goeds en dat is op de eerste plaats de muziek. Als je er door de dorpen wandelt, lijkt het wel of uit elk huis muziek klinkt. Als u bij de “Sonnwendhof” aankomt, net buiten het Zillertal in het plaatsje Schwaz, klinkt de muziek nog iets luider. Hier staat het huis van het echtpaar Rita & Andreas Slechter, van de “Original Zillertal Sound”. Andreas is tekstschrijver componist en samen met zijn vrouw Rita zijn beiden met hart en ziel muzikanten.

Ze spelen de oorspronkelijke Zillertal Sound, een eigen muziekstijl binnen deze zo populaire stijl volksmuziek. De “Original Zillertal Sound” maakt muziek die uit het hart komt en geen imitatie is van andere groepen binnen dit genre. Het duo kiest een geheel eigen muzikale richting. De originaliteit in hun muziekstijl en in eerlijke en oprechte teksten, zijn het handelsmerk.

Naast de ongeveer 150 live optredens per jaar in hun thuisland Duitsland en in het buitenland, vooral in Zwitserland, Italië, Frankrijk, België, Nederland, Engeland en zelfs de Verenigde Staten enthousiasmeert het jonge paar het publiek (jong en oud), met hun stem en krachtige songs.

 

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...