Kennismaking Zorgbad Zonnewater

vr 01sep2023

locatie: Zorgbad Zonnewater

adres: Monumentenweg 34, 6997 AH Hoog-Keppel

tijd: 18:15-19:00 uur - 19:00-19:45 uur

website:

 

Elke vrijdag in september kunt u kennismaken met Zorgbad Zonnewater Hoog-Keppel. Kom banenzwemmen om te ervaren of het warme water iets voor u kan betekenen.

Tijden: tussen 18.15-19.00 of 19.00-19.45 uur.

Aanmelden is noodzakelijk. Stuur een e-mail naar info@zorgbad.nl.

 


 

Van baby tot oudere, van zwangere tot chronische zieke, voor mensen zonder en met beperking. Ons team bestaat uit zwemdocenten, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en een verzorgende. Zorgbad Zonnewater biedt inwoners (zowel kinderen als volwassenen) van de acht samenwerkende, Achterhoekse gemeenten en de gemeente Doesburg ondersteuning om hun rol in de maatschappij zo goed en zelfstandig mogelijk uit te kunnen blijven voeren.

Ontmoeten, bewegen en soepel houden van het bewegingsapparaat staan bij ons centraal. In ons warme water met een constante watertemperatuur van 33 graden en een boventemperatuur van 35 graden Celsius zwemmen wekelijks kinderen en volwassenen die oefenen en plezier beleven aan het bewegen. Kom ook, doe een keer mee en geniet!

Bij Zorgbad Zonnewater werken uitsluitend gekwalificeerde beroepsbeoefenaren. Zij hebben een beroepsopleiding gevolgd en zijn ingeschreven in hun beroepsregister. Ze houden op een controleerbare manier hun kennis en vaardigheden op peil. De verplichtingen voor de fysiotherapeuten zijn vastgelegd in de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...