AFGELAST: Optreden Ernst de Corte – Lied van mijn vader

zo 26feb2017

Liedjes van de in 1996 overleden Jules de Corte, gezongen door zijn zoon Ernst.

locatie: St. Joriskerk

adres: Kerkstraat 1, 6996 AE Drempt

tijd: 15:00 - ? uur

website:

kosten: € 15,00

 

Aanstaande zondagmiddag 26 februari staat in de St Joriskerk te Drempt het optreden van Ernst de Corte met zijn show "Lied van mijn vader" gepland.
Wegens geringe belangstelling wordt dit concert helaas afgelast. Het financiële risico voor de kerk om het door te laten gaan is te groot Alleen het opwarmen en warm houden van de kerk kost dan meer dan dat de entree zou opleveren en dan hebben we het nog niet eens over de onkosten van Ernst de Corte en begeleider. Helaas het is niet anders. Degene die kaartjes in de voorverkoop hebben gekocht krijgen natuurlijk hun geld terug.

 

Origineel bericht:

Jules de Corte wilde een betere wereld voor iedereen. Zijn talloze liedjes gaan over thema's die ons nu, ruim 20 jaar na zijn dood, nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, de commercialisering en verharding van de maatschappij. 'Het leven is bezig onleefbaar te worden' schreef hij in één van zijn gedichten. Toch was Jules allesbehalve een sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen.

In 'Lied van mijn vader' brengt Ernst de liedjes van Jules naar de mensen. Naast bekendere liedjes omvat dit programma ook onbekendere liedjes. De pianobegeleiding is in handen van Guus Westdorp. Zo laven we ons nog eens aan de wonderschone melodieën van Jules de Corte en kunnen we genieten van zijn zuivere taalkunst. Jules' stem mag niet verloren gaan!

(foto: Ingrid Vente)

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...