Benefiet­golftoernooi Dorpskerk Hoog-Keppel

vr 16jun2023

locatie: Keppelse Golfclub

adres: Burg. Vrijlandweg 35, 6997 AB Hoog-Keppel

tijd: 12:00 uur

website:


Op vrijdag 16 juni organiseert Gelderse Kerken in samenwerking met de Keppelse Golfclub een benefietgolftoernooi. De opbrengst van het toernooi is ten bate van de instandhouding van de monumentale Dorpskerk Hoog-Keppel. Dit beeldbepalende rijksmonument staat pal naast het prachtige golfterrein van de Keppelse Golfclub en draagt zeker bij aan het golfplezier.

Je kunt je inschrijven als flight of als individu. De kosten zijn €400,- voor een flight van vier personen of €100,- p.p. Ook wordt een golfclinic georganiseerd voor beginnende golfers. Deze kost € 100,- p.p. Het toernooi staat open voor leden en niet-leden van de Keppelse Golfclub. Natuurlijk geniet je ook van de gastvrijheid van de Heeren van de Gasterij.

De Keppelse heeft de baan als goede buur gratis ter beschikking heeft gesteld, zodat je inschrijfkosten maximaal bijdragen aan de instandhouding van dit prachtige monument! Het toernooi wordt afgesloten met een borrel in de kerk, om je de gelegenheid te geven dit prachtige monument te zien en bewonderen. Ook is er voor de liefhebbers tijdens het toernooi de mogelijkheid de toren van de kerk te bezichtigen en te beklimmen!

We spelen een Stableford-wedstrijd, zowel individueel, als per team. Je bent van harte welkom vanaf 11.00 uur op de Keppelse Golfclub, rond 12:00 uur start de wedstrijd. De golfclinic start om 13:00 uur. Aansluitend op de borrel in de Dorpskerk Hoog-Keppel is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke BBQ van de Heeren van de Gasterij in het clubhuis van de Keppelse Golfclub waarvoor je je voor € 25,- p.p. kunt inschrijven.

Meer informatie en inschrijving: geldersekerken.nl/benefietgolftoernooi/

 

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...