De mooiste en grootste dameskledingbeurs van de regio!

Vrijdag 15 maart wordt de mooiste en grootste dameskledingbeurs van de regio georganiseerd. Tussen 13:00 en 20:00 uur kun je komen snuffelen tussen alle leuke en fleurige voorjaar- en zomer-items. De locatie is ook dit keer de St. Joriskerk aan de Kerkstraat 1 in Voor-Drempt.

20 jaar Dameskledingbeurs Drempt

De Dameskledingbeurs Drempt bestaat dit jaar 20 jaar. Irene Peters, dochter Kim en de nodige vrijwilligers organiseren twee keer per jaar een kledingbeurs met voornamelijk kleding voor vrouwen. In het voorjaar én in het najaar kunnen voorafgaand aan de beurzen tweedehands kleren worden ingebracht. Worden de kledingstukken verkocht, krijgt de oorspronkelijke eigenaar een gedeelte van de verkoopwaarde en gaat er een percentage naar goede doelen. Dit keer gaat de opbrengst naar de Nederlandse belangenorganisatie voor Lymepatiënten en Het Hessenbad Hoog-Keppel.

Naast (uiteraard alleen goed uitziende) tweedehands dameskleren in alle maten worden ook regelmatig hagelnieuwe kledingstukken van bekende merken verkocht. Ook schoenen, tassen, mode-accessoires en tienerkleding kun je tegenkomen op deze beurzen.

Sfeervolle kledingbeurs in de prachtige Dremptse kerk

Bezoek op 15 maart a.s. deze mooie en sfeervolle kledingbeurs in de prachtige kerk van Voor-Drempt en scoor je favoriete zomerjas, jeans of jurkje. Kom shoppen samen met vriendinnen of familie. Dameskledingbeurs Drempt is een bewuste, duurzame en goede start voor jouw voorjaar- en zomerkledingcollectie.

Er is parkeergelegenheid op het Kerkplein, dat is het doodlopende weggetje achter de kerk. De entree is gratis. In de kerk wordt tijdens de beurs een riante pasruimte opgezet. Betaling van de aangekochte items kan uitsluitend contant, er is dus geen pinautomaat!

Voor vragen voorafgaand aan de beurs kun je een mail sturen naar dames@kledingbeurs-drempt.nl of bezoek de website dames.kledingbeurs-drempt.nl.

De St. Joriskerk is in de maanden juni, juli en augustus beschikbaar als expositieruimte voor kunstenaars.
Lees voor meer informatie het bericht Exposeren in de kerk in Voor-Drempt?

Deze pagina delen met je vrienden ...