Adverteren op deze website

verschillende beeldschermen met website Drempt.info

van, voor, over, in, uit

De website www.drempt.info is de continu groeiende informatiebron van het dorp Drempt. Een ieder die op zoek is naar iets van, voor, over, in of uit Drempt begint hier.

Hier vindt men nieuws, aankondigingen, gegevens, foto's en video's. Informatie over bedrijven, verenigingen en overige organisaties. Ook de Dorpsraad Drempt maakt vanaf begin 2018 gebruik van het bereik van deze site.

onze bezoekers

De grootste helft van de site-bezoekers zijn inwoners van Drempt. Zij komen regelmatig terug om nieuwe berichten te lezen, het evenementenoverzicht te bekijken, het weerbericht te checken of lokale informatie te raadplegen. Vaak worden de bewoners via onze Facebook-pagina weer naar een webpagina getrokken.

De overige bezoeken zijn van familieleden, oud-inwoners, inwoners van omliggende dorpen, toeristen, bezoekers van evenementen enz. Deze mensen zijn met name geïnteresseerd in de plaatselijke activiteiten, bedrijfsgegevens, informatie over verenigingen, bezienswaardigheden, overnachtingsmogelijkheden, historie en meer.
drie papieren vliegtuigjes in de kleuren geel, groen en blauw

ons doel

Wij willen deze website graag zo actueel mogelijk houden. Verder wordt er continu aan gewerkt om de informatie zo volledig mogelijk te krijgen. Er zijn nog zoveel onderwerpen die een plekje verdienen op onze webpagina's.

Ook gaan we voor het vergroten van ons netwerk, om zo steeds meer berichten en informatie aangeleverd te krijgen.

ondersteuning

Wij vinden het ontzettend leuk om aan deze website te werken. Met financiële ondersteuning kunnen we dit ook blijven doen. Als tegenprestatie bieden wij advertentieruimte aan.

Vooral voor lokale bedrijven zal adverteren op www.drempt.info zeer interessant zijn. Ook bedrijven uit omliggende plaatsen met (potentiële) klanten uit ons dorp kunnen hier hun voordeel uit halen.
blij zakenman met geld
tekening waarin kleine mensfiguren bouwkundige handelingen verrichten aan en rondom computerbeeldscherm

de mogelijkheden

Graag plaatsen wij bijvoorbeeld uw

  • banner
  • logo
  • foto
  • hyperlink
  • advertorial
  • of een ander voorstel

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze pagina delen met je vrienden ...