30 mei t/m 3 juni Avond4daagse Hummelo

Gezond, gezellig en lachen:
wandelen is één groot feest!

Na twee jaar mogen we weer; een ‘normale’ Avond4daagse waarbij er weer in het mooie Hummelo en omgeving gewandeld mag worden! Van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni wordt deze gezellige wandeltocht weer door de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte georganiseerd. Zet deze data alvast in je agenda en spreek af: welke afstand ga ik lopen en natuurlijk: met wie ga ik dit doen. Je kan kiezen uit wandelroutes van 2,5, 5 en 10 kilometer. De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte aan de Dorpsstraat 22 in Hummelo.

Inschrijven

Inschrijven kan al online via https://www.formdesk.com/kwbn/A4DOI2022_Hummelo. Mocht het online niet lukken, dan kan je je ook op de maandag- of dinsdagavond voor aanvang van de start nog inschrijven.

De kosten voor de online voorinschrijving bedragen € 6,- en inschrijven vlak voor de start op maandag of dinsdag kost € 7,50.

Om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen, vraagt de organisatie om gebruik te maken van het online inschrijfformulier.

Info

De start is iedere avond vanaf 18.30 uur bij Dorpshuis de Ruimte. Op vrijdagavond wijkt de starttijd af. De starttijden op vrijdag zijn: 2,5 km: 19.00 uur, 5 km: 18.45 uur en 10 km: 18.30 uur. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel.

Er zijn vijf loopavonden, dus er kan, zoals gebruikelijk, één avond overgeslagen worden. Maar er zijn ook echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een glimmende medaille, een loopdiploma en natuurlijk tientallen high fives en schouderklopjes!

Gezelligheid staat voorop

Het is gezellig om met je vriendjes en vriendinnetjes af te spreken en van bewegen word je vrolijk. Ook van het organiseren maakt de Activiteiten Commissie  een feestje: ‘Het is supertof om alle kinderen en ouders een gezellige en sportieve week te bezorgen!’ aldus Ciska Rensen, die veel werk verzet voor de Avond4daagse ‘dus dat doen we met veel liefde en plezier.’

Avond4daagse Hummelo 2022

Over Stichting Dorpshuis de Ruimte

De organisatie van de Avond4daagse is sinds 2016 in handen van de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte in Hummelo. Deze stichting stelt zich ten doel om in de kerk en in het Dorpshuis allerlei verbindende en culturele activiteiten te organiseren.

• foto: Dorpshuis De Ruimte (2016)

Deze pagina delen met je vrienden ...