3 juni t/m 7 juni Avond4daagse Hummelo

Gezond, gezellig en lachen: wandelen is één groot feest!

Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis De Ruimte weer een superleuke Avond4daagse waarbij er weer in het mooie Hummelo en omgeving gewandeld mag worden! Deze gezellige wandeltocht is van maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni. Zet deze data alvast in je agenda en spreek af ‘Welke afstand ga ik lopen?’ en natuurlijk ‘Met wie ga ik dit doen?’ Je kan kiezen uit wandelroutes van 2½, 5 en 10 kilometer. De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte aan de Dorpsstraat 22 in Hummelo.

Inschrijven

Inschrijven kan online t/m 26 mei via https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4D-hummelo-2024. Mocht het online niet lukken, dan kan je je ook op de maandag- of dinsdagavond voor aanvang van de start nog inschrijven.

De kosten voor de online voorinschrijving bedragen € 6,- en inschrijven vlak voor de start op maandag of dinsdag kost € 7,50.

Om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen, vraagt de organisatie om gebruik te maken van het online inschrijfformulier.

Info

De start is iedere avond vanaf 18.30 uur bij Dorpshuis de Ruimte. Op vrijdagavond wijkt de starttijd af. De starttijden op vrijdag zijn: 2½ km: 19.00 uur, 5 km: 18.45 uur en 10 km: 18.30 uur. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel.

Er zijn vijf loopavonden, dus er kan, zoals gebruikelijk, één avond overgeslagen worden. Maar er zijn ook echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een glimmende medaille, een loopdiploma en natuurlijk tientallen high fives en schouderklopjes!

Deze pagina delen met je vrienden ...