Vakantiewoning

boerderijtje met Blauwe Regen over het pannendak

 

Vakantieboerderijtje Achterhoek / Cottage Achterhoek

 

Aan de noordelijke rand van Drempt staat naast een boerderij (buiten bedrijf) een vrijstaand vakantiehuisje (55 m²) voor 2 personen. ‘Vakantieboerderijtje Achterhoek’ is prachtig gelegen. Het vakantieverblijf is sfeervol en goed ingericht. De gasten hebben veel privacy door de eigen tuin en landerijen hier omheen.

Geen inkijk, vrij uitzicht

De ruime eigen tuin met terras heeft een oppervlakte van 360 m². U heeft hier vrij uitzicht over landerijen. Zelfs de doorgaande weg en de naaste buren zijn 200 meter van u verwijderd.

U kunt een compleet ingerichte vakantiewoning verwachten dat natuurlijk ook kort voor uw komst goed schoon is gemaakt. Meegebrachte fietsen kunt u stallen in de schuur. Zelfs de accu’s van elektrische fietsen kunnen hier makkelijk worden opgeladen.

Gasten zijn erg tevreden over het huisje, de ligging, de gastvrijheid en de omgeving

(Huis-)dieren mogen niet mee naar dit vakantieadres. Roken doet u buiten. ‘Vakantieboerderijtje Achterhoek’ kunt u boeken voor een weekend, midweek of week. Wisseldagen zijn de maandag en vrijdag. Voor prijzen en beschikbaarheid kijkt u op vakantieboerderijtje-achterhoek.nl.

 

 

Vakantieboerderijtje Achterhoek
Zomerweg 79, 6996 DT Drempt

M: +31(0)6-10 24 46 77
E:  huisjebert@live.nl

I: www.vakantieboerderijtje-achterhoek.nl

 

 

Deze pagina delen met je vrienden ...