AFGELAST: Filmavond PGDO (Hors Normes)

di 24nov2020

(deze film stond in oktober op het programma, maar kon toen helaas niet doorgaan)

locatie: Kerkhuis

adres: Burgemeester van Panhuysbrink 5, 6997 AA Hoog-Keppel

tijd: 19:30 uur

website:

organisator: Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel / karin.spelt@gmail.com

 

UPDATE 7-11-2020:

Ds. Karin Spelt heeft laten weten dat alle bijeenkomsten buiten de kerkdiensten in de maand november niet doorgaan. Ook deze filmavond komt helaas te vervallen als gevolg van de coronamaatregelen.

 OORSPRONKELIJK BERICHT:

Opgave voor 20 november bij Ds. Karin Spelt: karin.spelt@gmail.com

 

Hors Normes (The Specials) is een film uit 2019 van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

( ga terug naar het evenementenoverzicht )

Deze pagina delen met je vrienden ...